Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Interparking 

Zoute Grand Prix : Reserveer alvast uw parkeerplaats

Liefhebbers van legendarische sportwagens treffen elkaar in oktober te Knokke-Heist voor de inmiddels beroemde Zoute Grand Prix, die dit jaar 10 kaarsjes mag uitblazen.

De Zoute Grand Prix is in de eerste plaats een rally voor oldtimers die jaarlijks meer dan 250.000 bezoekers lokt. U kunt er talloze oldtimers bewonderen, maar ook de showroom in openlucht van verschillende prestigemerken, die er uitzonderlijke modellen komen voorstellen, van luxewagens tot wedstrijd-GT’s. De auto’s worden gespreid over 18 podia aan de Kustlaan en op het Albertplein, met de schijnwerper op merken als Alpine, Alpina, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Ferrari, Mercedes-Benz, Porsche, Land Rover, Audi, Rolls-Royce, Mc Laren, BMW, Alfa-Romeo, Lamborghini, Lexus, Tesla & Bugatti.

Op 11 oktober kunnen verzamelaars hun hartje ophalen tijdens een uitzonderlijke veiling van klassieke wagens die wordt georganiseerd door het huis Bonhams.

Het hoogtepunt is het concours d’élégance, dat alle aandacht trekt en klein en groot, liefhebbers van blinkend koetswerk en zacht ronkende motoren weet te boeien. Op 12 en 13 oktober zult u liefst 70 bolides kunnen aanschouwen.

Ook dit jaar zorgt Interparking voor een tijdelijke parking op de site van Knokke Hippique en organiseert het een gratis pendeldienst naar de tentoonstellingen.

Reserveer alvast uw plaats

Meer informatie: www.zoutegrandprix.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen