Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
14 dec 2023

Wedstrijd: BW Open – 10 VIP-tickets te winnen!

Doe mee aan onze exclusieve wedstrijd en maak kans op een van de 10x VIP-tickets voor het prestigieuze BW OPEN!

Als u een tennisliefhebber bent en van fijne gastronomie houdt, dan is deze kans iets voor u. Mis deze unieke kans niet om een van onze gewaardeerde gasten te worden.

Het BW OPEN is een ATP Challenger 125 herentennistoernooi dat plaatsvindt van 22 tot 28 januari 2024 in het Sportcomplex van Blocry, Louvain-la-Neuve. Het is het op een na meest prestigieuze toernooi in het land, direct na de ATP 250 van Antwerpen. Dit evenement biedt getalenteerde spelers, zowel Belgische als internationale, de kans om tot 125 punten te verdienen voor hun ATP-ranking. Het toernooi zal zowel in het enkelspel als in het dubbelspel worden gespeeld, op een overdekt hardcourt, en zal tal van spelers uit de top 100 van de wereld samenbrengen. Een van de absolute sterren van deze editie is onze eigen David Goffin, de winnaar van de editie 2023.

Wedstrijd:

Als u een tennisliefhebber bent en beschikbaar bent op zaterdag 27 januari ’s avonds, waag dan uw kans om een van de 10 VIP tickets te winnen die we weggeven. Naast exclusieve toegang tot het toernooi zullen de gelukkige winnaars het voorrecht hebben om te genieten van een voortreffelijk gastronomisch menu bereid door de gerenommeerde chef-kok Yves Matagne. Dit is een ervaring die u zeker niet wilt missen!

Om deel te nemen, hoeft u enkel naar deze pagina te surfen met de code onderaan uw nieuwsbrief en het formulier in te vullen. Veel succes!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen