Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Lifestyle
02 okt 2019

Wedstrijd: Zoute Grand Prix

Welke classic cars kapen de schoonheidsprijs weg op de 10de editie van de Zoute Grand Prix? Van 10 tot 13 oktober strijken de fraaiste auto’s neer in de straten van de meest prestigieuze badstad van de Belgische kust. Op 12 en 13 oktober zullen alle blikken gericht zijn op het nu al traditionele concours d’élégance: liefst 70 klassieke of luxebolides zullen dan dingen naar de meest begeerde prijs van dit lange weekend, dat is gewijd aan alle liefhebbers en liefhebsters van mooie wagens.

Win uw tickets voor het Concours d’élégance

Wij geven 10×2 tickets weg om de mooiste wagens van deze 10de editie van de Zoute Grand Prix te kunnen bewonderen op zondag 13 oktober.
Interesse? Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans!

Zin om uzelf te verwennen? Wat spaargeld om te beleggen? Dan zal u heel graag deelnemen aan de uitzonderlijke veiling van classic cars door het huis Bonhams. In de catalogus van dit jaar prijken enkele buitengewone parels. Oordeel zelf: een Ferrari 275 GTB van 1965, een Ferrari F40 van 1989, een OM Superba Supercharged van 1935, een Mercedes 300 SL Roadster van 1957, een Shelby Cobra 289 van 1964 of een Aston Martin V8 Volante Zagato van 1989.

De complete catalogus kunt u bestellen op de website https://www.zoutegrandprix.be

U komt gewoon uit nieuwsgierigheid langs? Bezoek dan zeker de showroom in openlucht aan de Kustlaan en op het Albertplein, waar dit jaar 18 prestigemerken in de kijker staan: Alpine, Alpina, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Ferrari, Mercedes-Benz, Porsche, Land Rover, Audi, Rolls-Royce, Mc Laren, BMW, Alfa-Romeo, Lamborghini, Lexus, Tesla en Bugatti.

Waar parkeren?

Zoals elk jaar stelt Interparking een parking die speciaal voor de gelegenheid zal worden opgericht op de site van Knokke Hippique en organiseren wij een gratis pendeldienst tot aan de tentoonstellingen.

Reserveer alvast uw parkeerplaats.

Meer informatie: www.zoutegrandprix.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen