Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Cultuur
02 okt 2019

Brussel: Nuit blanche

De editie 2019 van Nuit Blanche vindt op 5 oktober van 19u tot 3u plaats op de site en in de omgeving van Tour & Taxis. “Wie heeft het laatste woord: de mens of de natuur? » Dat is dit jaar de hamvraag bij alle voorgestelde activiteiten. Deze 17de editie staat in het teken van duurzame ontwikkeling en de impact van de menselijke activiteit op ons milieu. Liefst 15 artistieke projecten zullen aan bod komen die onze verhouding met de planeet in vraag stellen.

Nuit Blanche gaat dit jaar nader in op de volgende thema‘s: uitbreiding van de groene zones, actieve mobiliteit, sociale mix en opwaardering van het erfgoed. Deze thema‘s staan centraal in het transformatieproject van de wijk Tour & Taxis, die een voorbeeld van duurzame wijk in de Kanaalzone wil zijn. Voor de gelegenheid zult u uitzonderlijk een bezoek kunnen brengen aan verscheidene symbolische plekken van een wijk in volle metaforfose: het Hôtel de la Poste, de Sheds, de Watertoren, het gebouw van de gevaarlijke producten of het Opleidingscentrum van Artsen zonder Grenzen (Espace Bruno Corbé). Ook het park van Tour & Taxis en de Kanaalzone zullen in de kijker worden gezet.

Bekijk het volledige programma van Nuit Blanche: http://nuitblanche.brussels

Geniet optimaal van de activiteiten van de 17de Nuit Blanche en denk aan ons avondforfait in Brussel: hou uw Pcard+ bij de hand en profiteer van een uniek tarief tussen 19u en 5u.

Waar parkeren? Selecteer de parking in de buurt van uw bestemming op onze website interparking.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen