Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Wedstrijd 

Wedstrijd: Citytrip naar Scheveningen

Den Haag is veel meer dan de administratieve hoofdstad van Nederland. Deze stad met 500.000 inwoners telt ook talrijke toeristische trekpleisters: enerzijds is het een belangrijk cultureel, artistiek en commercieel centrum, maar er is ook de hoog aangeschreven badplaats aan de Noordzee. Welkom in Scheveningen.

Scheveningen is een en al charme en doet denken aan de vakantieplaatsen van het begin van de 20ste eeuw. Dat gevoel wordt versterkt door de indrukwekkende pier die tot 400 m in de zee dringt en heel wat attracties, restaurantjes en zelfs een reuzenrad omvat. Vanuit het stadscentrum is het zicht op de pier adembenemend: hij ligt in het verlengde van de hoofdlaan. De stad mondt letterlijk uit in zee.

De pier van Scheveningen, volledig gerestaureerd in 2015, wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. Vaak wordt de stad vergeleken met het Zuid-Engelse Brighton.

Scheveningen staat ook voor kilometerslange prachtig bewaarde stranden. Ze zijn stampvol in de zomer en worden dan ingenomen door geïmproviseerde beachvolleyteams en surffanaten. Buiten het seizoen laten ze hun andere kant zien en nodigen ze uit tot ontspanning en lange wandelingen. Voor de onberispelijke netheid die er heerst, werd Scheveningen al bekroond met internationale awards. Tijdens uw wandelingen in de duinen kunt u herbronnen in de Beeldentuin, een openluchtmuseum uit 1826. Naast de permanente collectie zijn er ook talrijke tijdelijke tentoonstellingen te bezichtigen.

Tijdens uw bezoek mag u onder geen beding de Hollandse Nieuwe missen, de haring die in tal van visrestaurants wordt aangeboden. Om uw eetlust op te wekken, gaat er niets boven een fietstocht. Dat is hier de nationale sport. Vanuit Scheveningen heeft u de keuze: u kunt de 570 km lange kust volgen op uw tweewieler en talloze kustdorpjes, duinen en eindeloze stranden verkennen. Vergeet niet u goed te kleden: de wind heeft hier vrij spel!

Waar parkeren?

Interparking opende onlangs een nieuwe parking in Scheveningen. Parking Boulevard heeft een aanbod van ruim 600 plaatsen. Ze ligt ideaal vlakbij de dijk en u komt rechtstreeks uit op de pier. Met uw Pcard+ geniet u van de beste tarieven!

Vertrek op citytrip met twee

Deze presentatie heeft u zin gegeven in een uitstap? Verheug u: wij geven een weekend voor twee personen in Scheveningen weg. Op het programma: twee overnachtingen in Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen (kamer Superior Sea View), evenals een maaltijd voor twee personen in restaurant Waterproef ter waarde van 150 euro. Dit restaurant aan de kades biedt naast een gevarieerd, verfijnd menu dat traditie paart aan moderniteit, ook een rijk gevulde wijnkaart met meer dan 1000 referenties! Ook zorgen wij voor gratis parkeergelegenheid tijdens de hele duur van uw verblijf.

Interesse?
Neem deel aan onze wedstrijd en waag uw kans.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen