Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Lifestyle 

Winter in Antwerpen

Nu het jaar op zijn einde loopt, meet ook de stad Antwerpen zich een winterkleedje aan. Onder het thema « Winter in Antwerpen » worden tot 3 januari een groot aantal activiteiten georganiseerd die talloze bezoekers naar de stad moeten lokken.

De belangrijke trefpunten zijn dit jaar gespreid tussen de oevers van de Schelde, de Grote Markt, de Groenplaats, het Steenplein, enz. U vindt er een traditionele kerstmarkt, nabij de kathedraal, maar ook talrijke gelegenheden om zowel het jaareinde te vieren als op een sportieve manier in conditie te blijven.

Zo kan u, bijvoorbeeld, schaatsen op een van de grootste en mooiste schaatsbanen van de Benelux. U zal ook dolle pret beleven op de tubingpiste, waar u op een rubberen band naar beneden kan glijden. Fietsliefhebbers zullen zich dan weer graag laten verleiden tot een geleid bezoek aan Antwerpen met de fiets.

Ook het reuzenrad weet jong en oud altijd te bekoren. De stad organiseert tevens videoprojecties op het gebouw van het stadhuis en een groot eindejaarsvuurwerk.

Elke zondag blijven de winkels open voor de fervente shoppers.

Meer informatie: www.antwerpen.be

 

Als houder van een Pcard geniet u een korting van 10% op onze parkings in Antwerpen en kan u tussen 19u en 7u parkeren voor de vaste prijs van slechts 5 euro. Meer informatie: www.pcard.be

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen