Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen

Interparking
14 dec 2023

Parking De Brouckère: een nieuw verkeersplan voor een gerenoveerde parking

In het hart van Brussel, niet ver van het gelijknamige plein, is Parking De Brouckère, altijd populair geweest bij veel automobilisten.

De afgelopen weken hebben werkzaamheden in de omliggende straten enige verstoringen veroorzaakt, maar deze zijn nu voltooid. U kunt dus weer zonder problemen toegang krijgen tot de parking, wat u een moeiteloze parkeerervaring in het centrum van de stad garandeert.

Omringd door de Anspachlaan, het De Brouckèreplein en het Sint-Katelijneplein heeft de parking in 2022 een complete renovatie ondergaan en heropende in maart van dit jaar. Theaters (de National, de Muntschouwburg), bioscopen, talloze hotels en restaurants maken het tot het kloppende hart van Brussel.

Er is nu een nieuw toegangsplan geïntroduceerd, met een enkele ingang en uitgang aan de rue des Augustins, voor uw grootste gemak.
U vindt er 450 parkeerplaatsen tot uw beschikking, inclusief 8 voor motorfietsen en 14 voor mensen met beperkte mobiliteit. Bovendien bieden we meer dan vijftig oplaadpunten voor elektrische voertuigen aan.

Tijdens het Winterpret bevindt de parking zich letterlijk in het hart van de festiviteiten. Maak gebruik van het gemak om ten volle van de kerstmagie te genieten!

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen