Pcard +

Pcard+ uw dagelijkse voordelen

Blijf op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen om uw mobiliteit te verbeteren.

Ontdek hier alle Pcard+ voordelen>

>Toerisme 

Wedstrijd Kroatië

Stilaan aan het aftellen naar de zomervakantie? Wij ook! En zoals altijd kunt u op ons rekenen om te parkeren zonder zorgen, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. De vliegtuigtickets zijn geboekt, de reiskoffers bijna gevuld, zonnecrème in stock en strips onder de arm om de kids bezig te houden tijdens de vlucht … Zeker dat u niet één belangrijk detail over het hoofd hebt gezien?

Vliegt u vanuit Brussels Airport, vergeet dan niet tijdig uw parkeerplaats te boeken. In de zomer zijn de parkeergarages op de luchthaven van Zaventem al snel volzet. Het zou jammer zijn mocht uw reis daardoor een valse start nemen. Voorkom dat soort onaangename verrassingen en surf snel naar onze specifieke site over parkeren op Brussels Airport. Zo kunt u onze verschillende mogelijkheden vergelijken en de oplossing kiezen die het best aan uw wensen beantwoordt: kort of lang parkeren, vipservices, carwash, extra beveiliging, slimme tarieven, enz.

En omdat het bij ons nu al zomer is, geven we deze maand een weekje Istrië (Kroatië) voor twee personen weg. Dit schiereiland aan de Adriatische kust is een van de grootste toeristische trekpleisters van het land: u gaat ernaartoe voor het idyllische klimaat waaraan de regio zijn geroemde extra vergine olijfolie en wijngaarden dankt.

Interesse?Deelnemen is eenvoudig: ga naar onze wedstrijdpagina. De gelukkige winnaars krijgen een vlucht en een verblijf van een week aangeboden in half pension in een 4-sterrenhotel. Parkeren op Brussels Airport is tijdens uw hele verblijf natuurlijk gratis. Veel geluk!
Deze wedstrijd is nu afgelopen.

Schrijf je in op de Pcard+ nieuwsbrief

X

Wenst u de Pcard+ nieuwsbrief te ontvangen?

U dient houder te zijn van een Pcard+ kaart,
indien u op de hoogte wenst te blijven van onze exclusieve aanbiedingen.

Bezit u reeds een Pcard+?

Gelieve uw kaartnummer in te geven

om uw inschrijving te bevestigen:

Ik bevestig mijn inschrijving

Bezit u nog geen Pcard+?

Vraag ze hier aan, ze bevat al van voordelen.

Ik wens gratis de Pcard+ te ontvangen